Крадци со иста финта ограбиле дуќан по втор пат!

Имено, крадците синоќа ги скршиле циглите и направиле дупка во ѕидот. Иако дуќанот се наоѓа во населено место, никој од соседите не слушнал никакви звуци.По втор пат во рок од година ипол дена во Загорје, ограбена е продавницата за мешовита роба „Тргодес“. Овој пат, провалниците влегле во продавницата по пробивањето на дупка во ѕидот кој ги дели продавницата и куќата до неа.
Од продавницата се однесени готово сите полици и сите работи од фрижидерот: чоколади, сирење, сувомеснати производи, брашно, шеќер, кафе, цигари, хигиенски влошки…
„Ѕидот го поправивме, но провалниците успеаја да влезат и да го срушат ѕидот на истото место како и првиот пат. Шетата е голема, бидејќи ни ги однесоа сите производи“, изјавила продавачката.
Полицијата се сомнева дека станува збор за банда.По втор пат во рок од година ипол дена во Загорје, ограбена е продавницата за мешовита роба „Тргодес“. Овој пат, провалниците влегле во

Пронајдете не на следниве мрежи: