Легендарната Нокиа 3310 повторно ќе се најде во продажба за неверојатна цена!

Loading...

Кинескиот сајт Алиекспрес, најави дека за неколку денови ќе понуди за продажба потполно нова Нокиа 3310, по цена од шест евра.Популарниот телефон кој своевремено направи револуција на пазарот, може да се нарача преку фирма во Сингапур.
Покрај екранот во зелена боја, Нокиа 3310 имаше и именик со 250 контакти, 35 мелодии, време, аларм и дигитрон, а батеријата му траеше цела вечност.
Ова беа неговите „паметни“ функции во 90-тите, а можеби некој во денешно време ќе посака да има ваков едноставен телефон.
Доколку сте носталгични по овој телефон, тогаш сигурно ќе ви се допадне оваа вест.Популарниот телефон кој своевремено направи револуција на пазарот, може да се нарача преку фирма во Сингапур.
Покрај екранот во зелена боја

loading...
Loading...