Лекарите биле изненадени кога го забележале ОВА кај едно бебе: Но, се случи нешто НЕВЕРОЈАТНО!

Кога родителите за прв пат ја виделе нивната малечка Стефани, останале изненадени од глетката.Нивното малечко бебенце било прекриено со панцир од парчиња кожа. Бебето имало ретка болест на кожата која се нарекува Ichtyosis gravis.
Оваа болест е наследна и кожата расте до десет пати побрзо отколку кај нормалните личности и е чувствителна на инфекции.
Лекарите им рекле на родителите дека Стефани нема да преживее подолго од неколку дена.

Меѓутоа, таа им докажала дека грешат и станала медицинско чудо и тоа три пати!
Погледнете го видеото:
Priča o ženi koja je pravo čudo by playchannelНивното малечко бебенце било прекриено со панцир од парчиња кожа. Бебето имало ретка болест на кожата која се нарекува Ichtyosis gravis.
Ов

Пронајдете не на следниве мрежи: