ЛЕКЦИЈА ЗА СИТЕ: Мало девојче „ПРОФЕСОР“ по КАРАТЕ!

Десет-годишната Jesse Jane McParland ги донесе нејзините неверојатни боречки вештини во шоуто на Ellen, доаѓајќи дури по целиот пат од Ирска. Видeте ги нејзините остри потези, токму тука:Видeте ги нејзините остри потези, токму тука:

Пронајдете не на следниве мрежи: