Лилјана Петровиќ прв пат по 10 години го посети гробот на Тоше

Некогашната менеџерка на Тоше Проески, Лилјана Петровиќ, сподели неколку фотографии на својот фејсбук-профил од Крушево и гробот на поп-ѕвездата. Под сликите стои запишано: „Од мојата неодамнешна посета на Крушево…“!.По ова, тргнаа приказните на социјалните мрежи дека Лилјана Петровиќ била да го посети гробот на Тоше на Гумење и покрај нејзините изјави дека нема срце да го посети неговиот вечен дом, но дека сепак е во контакт со неговото семејство, со кое останала во коректни односи.

И покрај тоа што на сликите што се на нејзиниот профил ја нема Петровиќ, сепак оние што ја познаваат тврдат дека таа била таму.
Годинава на 16 октомври се навршија 10 години од смртта на Проески, кој трагично загина кај местото Нова Градишка во Хрватска патувајќи од Скопје кон Загреб.
 По ова, тргнаа приказните на социјалните мрежи дека Лилјана Петровиќ била да го посети гробот на Тоше на Гумење и покрај нејзините изјави дека нема

Пронајдете не на следниве мрежи: