ЛИНИЈАТА НА АНГЕЛОТ ЧУВАР ја имаат само СРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ: Дали и вие сте еден од нив?

Loading...

Постои верување за тоа дека човекот кој поседува на својата дланка паралелна линија со „линијата на животот“ всушност е неверојатно среќен, неволјите секогаш го заобиколуваат, а среќата никогаш не го напушта во текот на целиот живот.Луѓето кои ја поседуваат оваа линија на дланката се исклучително среќни!
Таквите, остануваат живи и по страшни катастрофи и несреќи, доста се здрави, не доживуваат материјални потешкотии и лесно поминуваат низ препреките на животниот пат.  
Доколку имате среќа да ја имате оваа линија на својата дланка- БИДЕТЕ МУ БЛАГОДАРНИ НА БОГА, на судбината и на својот ангел чувар.
Варијанти на линијата „ангел-чувар“ на дланката:
Паралелно со линијата на животот по целата должина- ова е одличен знак! Човек со таков знак ќе биде заштитен од својот ангел чувар цел живот.
ГЛЕДАЈТЕ СИ НА ДЛАНКА- еве што кажуваат линиите за вас!

Помал дел од линијата кој поминува покрај линијата на животот (едвај видлива трага или испрекината)- носителот на таквиот знак го очекуваат животни проблеми, кои подоцна ќе го заобиколат.
На десната рака- покровителството на ангелот чувар му е дарувано на човекот по негова лична заслуга. Тоа може да бидат добри дела или тешко претрпени страдања.
На левата рака- покровителството на ангелот чувар му е дарувано на човекот од моментот на неговото раѓање. Таквите појави често се поврзуваатсо линијата на предците. 
ГЛЕДАЈТЕ СИ НА КАФЕ- Еве што значат вашите фигури!Луѓето кои ја поседуваат оваа линија на дланката се исклучително среќни!
Таквите, остануваат живи и по страшни катастрофи

loading...
Loading...