Љубовен неделен хороскоп

Loading...

Овен
Овните оваа недела може да ги очекуваат позитивни промени на емотивен план, па на многу припадници кои се слободни ќе им донесе нови познанства и љубовни контакти. Оние кои се во врска ќе се потрудт да ги одржат складните односи со партнерот и да ги обноват емоциите.
Бик
Биковите оваа недела ќе чувствуваат потреба да се посветат на семејните случувања, но може многу да бараат од партнерот, па односите во врската ќе зависат од нивното однесување.  Слободните припадници на знакот кон крајот на оваа недела ќе чувствуваат позитивна енергија и ќе станат отворени за нови познанства.
Близнаци
Близнаците оваа недела ќе ги очекуваат многу предизвици и  дружења со пријателите, како и нови познанства, посебно преку пријателите…
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Овните оваа недела може да ги очекуваат позитивни промени н

loading...