Луд танц: Вака тоа го прават во Тајланд

Loading...

На нив не им е потребно диско или пак добар клуб за да се опуштат. Погледнете како градежните работници се забавуваат во Тајланд.
Ќе успеат барам да ве насмеат. 
 
 На нив не им е потребно диско или пак добар клуб за да се опуштат. Погледнете како градежните работници се забавуваат

loading...