ЛУДНИЦА кај Драган Вучиќ: Како се вика братот на сопругата?!

Loading...

Ќе ве насмее до солзи!Во емисијата на Драган Вучиќ често се кажуваат интересни лапсузи и гафови, но вакво нешто се уште не сте слушнале!
Драган го постави следното прашање на гледачот:
– Како се вика братот на сопругата?
Погледнете го видеото на следната страна: Ќе ве насмее до солзи!

Во емисијата на Драган Вучиќ често се кажуваат интересни лапсузи и гафови, но вакво нешто се уште не сте слушнале!
Драган го постави следно

loading...
Loading...