Мајка МОНСТРУМ: Му помагала на таткото да ја силува 3-годишната ќерка

Loading...

Еден маж(27) од Америка сексуално ја злоставувал својата 3-годишна ќерка. Притоа, тој вели дека многупати го сторил тоа, па дури не ни помни колку пати го направил тоа. Неговата жена му помагала, така што го држела девојчето за раце за да не може да избега.
Работата да биде полоша, таткото направил фотографии а потоа ја терал ќерката да ги гледа.
Тој на полицијата и го признал делото, исто така и неговата жена признала дека му помагала. Притоа, жената ја држела за раце за да не побегне  а мажот за нозе.
Според податоците до кои е дојдено, злоставувањето започнало претходната година а траело се до мај годинава. Неговата жена признала дека се обидела да го сопре кога  неколку пати се обидел да ги силува синовите кои ги имале, но тој и се заканил дека ќе ја убие.
Овој брачен пар одел дотаму што пред своите деца гледале порно филмови. Но и пред децата воделе љубов.
Монструмот и рекол на полицијата дека и тој како и неговата жена како деца биле злоставувани.Еден маж(27) од Америка сексуално ја злоставувал својата 3-годишна ќерка. Притоа, тој вели дека многупати го сторил то

loading...
Loading...