МАЈКА НА 2 ДЕЦА запознала маж преку Интернет: Ѝ се чинел добар, а потоа…

Darren John Jeffreys (47) најпрво негираше дека ја убил својата љубовница Karen Catherall, но вчера пред судот го даде своето шокантно признание за злосторството. Овој маж во драматичен исказ призна дека ја убил својата нова девојка откако се запознале на страницата за запознавање преку интернет под името „Многу риби“Jeffreys ја запознал 45 годишната мајка на две деца преку Интернет и тие двајца набрзо почнале да се состануваат. Видени се заедно ден пред нејзината смрт.
Следниот ден безживотното тело на Catherall е пронајдено во  нејзината куќа откако Jeffreys и се јавил на Брзата помош.
Тврдел дека мислел како таа спие, но не можел да ја разбуди. Кога Брзата помош стигнала на лице место, медицинските работници можеле да констатираат само смрт, бидејќи жената била мртва веќе извесно време.
Обдукцијата покажала дека смртта била насилна, жената е удрена со тап предмет по глава и задавена, а Jeffreys се соочува со тужба за седум напади врз поранешната партнерка. Jeffreys ја запознал 45 годишната мајка на две деца преку Интернет и тие двајца набрзо почнале да се состануваат. Видени се заедно ден пред нејзина

Пронајдете не на следниве мрежи: