Мајката и таткото сакале да се сексаат, ама синот…

Loading...

Мајката и таткото сакале да се сексаат, ама синот…Си биле мајка, татко и син. Мајката и таткото сакале да се сексаат, ама синот сметал и првата вечер мајката го прашува синот:- Сине спиеш?- Не.И мајката му удира шамар. Другиот ден:- Сине спиеш?- Не.И мајката пак му удира шамар. Третиот ден:- Сине спиеш?Синот ќути. После 5 минути:- Сине спиеш?Пак ќути и мајката му вика на мажот:- Влагај ја бананата!И синот:- И јас сакам банана!!!Си биле мајка, татко и син. Мајката и таткото сакале да се сексаат, ама синот сметал и првата вечер мајката го прашува синот:- Сине спиеш?

loading...
Loading...