МАЈСТОРСКИ: Рони О` Саливен по рекорден 13. пат оствари максимален број поени во снукер!

О` Саливен го постигна својот најнов рекорд на првенството на Велика Британија, во партијата против Метју Селт.Ретко кој може да се пофали со фактот дека има остварено максимален број поени во снукер.
Меѓу нив се наоѓа Рони О` Саливен, кој во четвртокот по тринесетти пат во кариерата успеа да го направи тоа.
Едниот од најдобрите играчи во историјата на снукерот, од еден стап успеа да ги уфрли сите кугли во дупките, па славењето и радоста не изостанаа потоа.
Погледнете го мајсторот на дело:Ретко кој може да се пофали со фактот дека има остварено максимален број поени во снукер.
Меѓу нив се наоѓа Рони О` Саливен, кој во четврто

Пронајдете не на следниве мрежи: