Македонија ја победи Белгија!

Македонија успешно ги започна квалификациите за Европското првенство во 2015 година. Македонија ја совлада Белгија со резултат од 76:73. 
Во текот на целиот натпревар се водеше жестока борба но на крај Македонија успеа да ја извојува победа над една од подобрите репрезентации. 
Па така успешно ги започна квалификациите за Европското првенство во 2015 година. Македонија ја совлада Белгија со резултат од 76:73. 
Во текот на целиот натпревар се водеше жестока борба но на крај Македонија успеа

Пронајдете не на следниве мрежи: