Македонија со добар почеток: ПОБЕДА ПРОТИВ ТУНИС

Браво момци!На полувреме Македонија водеше со 4 разлика. 
За на крајот со резултат 33 наспроти 25 да извојува победа на првиот натпревар против Тунис.
Со одличната игра без проблем успеаа да го совладаат првиот противник. На полувреме Македонија водеше со 4 разлика. 
За на крајот со резултат 33 наспроти 25 да извојува победа на првиот натпревар против Ту

Пронајдете не на следниве мрежи: