Македонијо, off мори мајко

Loading...

Во најновото издание од рубриката Македонијо, off мори мајко ќе читате за памет и глупости. Еден од најпознатите афористичари на нашите простори реши малку да си поигра со зборовите. Уверете се сами!Најдобро од најдоброто. Прочитајте ги најновите афоризми на Марјан Анѓеловски!
– Кој тропа ќе му отворат. Освен ако не тропа глупости.
– Ми дојде памет. Ама не бев дома.
– Тоа што имаме премалку е премногу за нас.
– iPod Air – таблет од кој боли глава. Caffetin – таблета од која не боли глава.
– Го изгубив апетитот. Пронаоѓачот умре од глад.
– Чавките кои ми го пијат паметот, ги молат политичарите да намалат со солење.
– Првата геј-парада помина безуспешно. Не се станува педер од еднаш.Најдобро од најдоброто. Прочитајте ги најновите афоризми на Марјан Анѓеловски!
– Кој тропа ќе му отворат. Освен ако не тропа глупости.

loading...
Loading...