Македонијо, off мори мајко

Loading...

Драги наши читатели, дојде време за уште едно ново издание од рубриката Македонијо, off мори мајко. Прочитајте ги најновите афоризми на едниот од најпознатите афористичари на нашите простори. Време е малку да скршнете од нормалниот пат и да се посмеете.Дозволете Марјан Анѓеловски да си поигра со вашата психа со најновите ТОП 7 афоризми за оваа недела:
– Оние кои денес се на ниво до вчера беа на нива.
– Во бракот најважно е да се има дијалог. Како инаку ќе се договори разводот?!
– Чудни се Божјите патишта. Особено кога Господ се шета низ Македонија.
– Ништо не се случи. Се случува и тоа.
– Не е точно дека не добивме ни пари ни бутур. Бутур добивме!
– Книгата е бесмртна. Авторот едвај живее.
– Да не трошев на апчиња за спиење ќе спиев на пари.Дозволете Марјан Анѓеловски да си поигра со вашата психа со најновите ТОП 7 афоризми за оваа недела:
– Оние кои денес се на ниво до вчера б

loading...
Loading...