Македонски пејач со неговата сакана се пресели на Флорида

Loading...

Дарко и Ивана се венчаа во октомври 2016  година. Стружанката е ќерка на Славе Келешовски, кој трипати беше избран за најдобар диџеј во Југославија.Поп-пејачот Дарко Илиевски неодамна со сопругата Ивана се пресели на Флорида. Тој на својот Инстаграм профил се пофали дека се веќе во Америка и дека уживаат на плажа.
„Се секираме во плиткото“, напиша Дарко под фотографијата.

Дарко и Ивана се венчаа во октомври 2016  година. Стружанката е ќерка на Славе Келешовски, кој трипати беше избран за најдобар диџеј во Југославија.
 Поп-пејачот Дарко Илиевски неодамна со сопругата Ивана се пресели на Флорида. Тој на својот Инстаграм профил се пофали дека се веќе во Америка и де

loading...