Македонските фудбалери уште еднаш ја покажаа својата хуманост

Играчите на фудбалската репрезентација на Македонија деновиве уште еднаш ја покажа својата хумана страна и донираа средства за лекување на 4-годишниот Петар Николов кој боледува од церебрална парализа и за кој лекувањето ќе треба да се спроведе во еминентна клиника во Русија.Фудбалерите се свесни дека овие средства не се доволни за ова лекување но тие ја покажаа својата хуманост и во исто време порачаа дека хуманата страна е во секој од нас и треба само да се покаже на дело.
Затоа секоја личност, фирма или организација која сака да се вклучи во оваа хумана акција може да оствари контакт на следниве контакт детали: [email protected] и 071/220017Фудбалерите се свесни дека овие средства не се доволни за ова лекување но тие ја покажаа својата хуманост и во исто време порачаа дека хуманата стр

Пронајдете не на следниве мрежи: