Мало лавче со силно ‘ржење

Loading...

Кога ќе помислите на кралот на животните, нема ништо пострашно од тоа кога лавот го гони својот плен. Неговото можно ‘ржење ја замрзнува крвта.Во ова видео, ќе видите мало лавче кое се обидува да ‘ржи. Вдеото е кратко, но верувајте ќе го пуштате повторно и повторно.
Погледнете колку е слатко!Во ова видео, ќе видите мало лавче кое се обидува да ‘ржи. Вдеото е кратко, но верувајте ќе го пуштате повторно и повторно.
Погледнет

loading...
Loading...