МАНЕВАР: Погледнете го ова драматично слетување на авион

Чикаго е познат по прекарот „ветровит град“, а дека овој прекар е оправдан, докажува и видеото кое беше снимено пред неколку дена на меѓународниот аеродром О`Хер.Со камера е снимено драматично слетување, при кое пилотот на голем патнички авион со софистицирани маневри го спушти леталото и покрај тоа што ветерот достигна брзина од скоро 70 km/h.
Според информациите од локалните медиуми, проблематичното слетување завршило без било какви последици за животите на патниците и екипажот.
Погледнете:Со камера е снимено драматично слетување, при кое пилотот на голем патнички авион со софистицирани маневри го спушти леталото и покрај тоа што вете

Пронајдете не на следниве мрежи: