Марјан е на граница да се заљуби

Loading...

Марјан изгледа не сака да преминува граници и реши дека не сака да се заљуби. Ама, изгледа се предомисли. Прочитајте го денешниот афоризам.- Таман бев на граница да се заљубам, ми кажаа дека љубовта не знае за граници.
Марјан Анѓеловски- Таман бев на граница да се заљубам, ми кажаа дека љубовта не знае за граници.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...