Марјан застана на страната на народот

Loading...

И тој го сподели своето мислење за тоа кој колку е јаден. Прочитајте го денешниот афоризам!- Не е точно дека јаден е овој народ. Не е јаден, со денови!
Марјан Анѓеловски- Не е точно дека јаден е овој народ. Не е јаден, со денови!
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...