Мароканска салата со домати

Неверојатно е колку различни и незаборавни салати од домати можеме да приготвиме и тоа само со помош на два зачини: кари и ким. Тие и даваат на оваа салата еден неповторлив вкус кој го прави обичното необично.
Приближно време за подготовка: 10 минути
Потребните состојки и начинот на подготовка за оваа салата преку слики, погледнете го на следниот ЛИНКНеверојатно е колку различни и незаборавни салати од домати можеме да приготвиме и тоа само со помош на два зачини: ка

Пронајдете не на следниве мрежи: