Масовните медиуми ќе го премолчат ова: Сиријка откри зошто Новиот светски поредок ја уништи Сирија!

Loading...

Факт е дека балканските држави по распадот на Југославија и по инструкциите на елитата мораа да ги предадат банките, парите, економијата, луѓето, војската и сите други предности во сопственост на некој друг. Млада девојка која е соочена со страдањата во Сирија, многу е свесна за опасностите кои се кријат зад поимот Нов светски поредок и на Јутјуб канал даде кратко објаснување зошто Новиот светски поредок по секоја цена сака да ја уништи Сирија.
1. Сириската централна банка е во сопственост на државата. Со други зборови, таа управува со националната валута и му служи на сирискиот народ, а не на глобалните банки кои ги контролира Ротшилд од земјите на Новиот светски поредок.
2. Сирија нема долг кај ММФ.
3. Сирија ги забрани ГМО производите за да го зачува здравјето на народот.
4. Сиријците се добро известени за Новиот светски поредок – нивните медиуми и универзитети отворено дебатираат за влијанието на глобалната елита.
5. Сирија поседува масовни резерви на нафта и гас.
6. Сирија јасно и недвосмилено му се противи на Израел.
7. Сирија е една од последните секуларни муслимански држави на Блискиот Исток.
8 Сирија гордо го одржува и штити својот културен национален идентитет.

loading...