Маж загинал по експлозија на електронска цигара!

Еден маж (62) од Ливерпул, починал веднаш кога неговата електронска цигара експлодирала и ја запалила неговата кислородна боца за која се смета дека несреќниот човек ја користел токму во тој момент.Полицијата смета дека електронската цигара експлодирала додека била оставена да се полни.
Електронската цигара ја запалила цевката од кислородната боца и се случила несреќата.
Пожарот зафатил мал дел од дневната соба, а според англиските медиуми ова е деветти случај електронска цигара да предизвика пожар.Полицијата смета дека електронската цигара експлодирала додека била оставена да се полни.
Електронската цигара ја запалила цевката од кисло

Пронајдете не на следниве мрежи: