МЕ ГРИЗЕШЕ ЗА КЛИТОРИСОТ: Тоа беше најлошиот секс кој сум го имала некогаш!

Loading...

Неколку жени решија својот најлош секс во животот да го опишат на интернет и со тоа ги шокираа сите.Понекогаш сексот може да се претвори во вистинска ноќна мора, а неколку жени го опишаа своето најлошо сексуално искуство.
Ова се некои од нивните најлоши сексуални искуства.
1. Епилептичен напад
– Имав секс со ново момче за прв пат. Имав епилептичен напад. Тој не сфати што се случува и мислеше дека сум возбудена што е одличен во сексот.
2. Микропенис
– Ова момче се фалеше дека е надарено. Во една прилика се соблековме голи и сакавме да имаме секс, а него во ерекција пенисот му беше долг 5,08 см. Покрај се почна да плаче бидејќи имал девојка и не може да поверува дека ја изневерува. На крајот ѝ се јавив на таа девојка да дојде по него.
3. Заврши пред да почне
– Почувствував буквално ништо бидејќи заврши пред воопшто да ме соблече.

 
4. Пчели во предигра
– Не знам дали се смета бидејќи не стигнавме ниту до половина, но тој донесе пчели за предигра. Да, пчели. Рече дека го возбудува боцкањето од пчели и дека неговиот пенис тогаш подолго може да биде во ерекција. Рече дека таа идеја ја добил од Кама Сутра, а пенисот после убодите му беше црвен. А инаку е фино момче…
5. Ми го гризаше клиторисот
– Тој инсистираше да ми го гриза клиторисот за време на орален секс. Не само еднаш, тој продолжи да го прави тоа и откако му реков да престане. Морав буквално да го туркам со рацете и не сакав да продолжам понатаму. Тој ми се налути и почна да ме навредува.
6. Јас сум шампион
– Беше навистина активно и надарено момче. Како се доближуваше кон врвот, тој почна да вика дека е шампион и дека е најдобар во кревет. А потоа само легна покрај мене и заспа. Беше многу непријатно.Понекогаш сексот може да се претвори во вистинска ноќна мора, а неколку жени го опишаа своето најлошо сексуално искуство.
Ова се некои од н

loading...
Loading...