Мед и компири против опаѓање на косата

Loading...

Има многу причини поради кои се среќаваме со опаѓање на косата. Дали е тоа поради промената на температурите или промена на сезоната, дали е поради фарбањето на косата, ненаспаност или пак исхрана, понекогаш како косата да си ги собира куферите и го напушта скалпот без да дава какви било објаснувања.
Ви претставуваме еден рецепт за маска за коса против опаѓање на косата.
Можеби некои од вас веќе ја применувале или барем слушнале за неа, но во нашите очи и уши е сепак нешто ново.
Маската се подготвува со една од нашите најомилени храни – компири и мед.
Повеќе на следниот ЛИНКИма многу причини поради кои се среќаваме со опаѓање на косата. Дали е тоа поради промената на температурите или проме

loading...
Loading...