Меланија Трамп следи само 5 лица на Твитер

Првата дама на САД, Меланија Трамп, на Твитер следи само пет лица. Иако нејзиниот официјален Твитер профил го следат речиси десет милиони луѓе, по се изгледа Словенката е малку „скржава на кликови“, па следи само петмина корисници.Се разбира, еден од нив е нејзиниот сопруг, Доналд Трамп, односно неговите два официјални профила на социјалната мрежа.
Покрај тоа, таа го следи и профилот на заменик-претседателот на САД, Макјк Пенс и неговата сопруга Карен Пенс.
Петтиот профил кој Меланија Трамп го следи на Твитер предизвика особен интерес во јавноста.
Имено, покрај нејзиниот сопруг и потпретседателот Пенс, таа го следи и Барак Обама.
„Индипендент“ претпоставува дека Меланија всушност првично ја заследила Мишел Обама, но овој профил бил преземен од нејзиниот сопруг по истекот на неговиот мандат.
Се разбира, еден од нив е нејзиниот сопруг, Доналд Трамп, односно неговите два официјални профила на социјалната мрежа.
Покрај тоа, таа го

Пронајдете не на следниве мрежи: