Мила, кога ти си навечер до мене, се осеќам како да…

Мила, кога ти си навечер до мене, се осеќам како да…Трпе и Трпана легнуваат заедно во кревет.
– Мила, кога ти си навечер до мене, се осеќам како да сум во Париз.
– Нормално, тоа е град на љубовта, а јас те сакам најмногу на свет.
– Мажот: Не, туку кога ќе си легнеш до мене, носот ти е толку голем што ја гледам Ајфеловата кула.Трпе и Трпана легнуваат заедно во кревет.
– Мила, кога ти си навечер до мене, се осеќам како да сум во Париз.
– Нормално, тоа е гра

Пронајдете не на следниве мрежи: