Мила Кунис ќе се откаже од кариерата кога ќе основа семејство

Loading...

Актерката Мила Кунис  изјави дека кога ќе основа семејство ќе ја напушти кариерата во Холивуд, а медиумите коментираат дека очигледно се подготвува за брак со актерот Ештон Качер.Мила смета дека е тешко да имаш успешна кариера и да бидеш посветен на семејството, па затоа ќе го жртвува снимањето на филмови и ќе ужива покрај децата.„Сакам да бидам мајка која ќе биде присутна. Никогаш не сум на исто место веќе два месеци. Како ќе имам семејство со такво темпо? Кога ќе имам деца ќе ја оставам кариерата“ изјави актерката која од неодамна живее со своето момче Ештон Качер, а се шпекулира и дека планираат брак.
МакфаксАктерката Мила Кунис  изјави дека кога ќе основа семејство ќе ја напушти кариерата во Холивуд, а медиумите комент

loading...
Loading...