Милица Тодоровиќ замеша со задникот на сред емисија и направи ЗЕМЈОТРЕС во студиото!

Откако им покажа на Кубанците секси тверкање, Милица покажа неколку потези и на малите екрани.Откако со врелото тверкање на одмор во Куба им објасни на кубанките како тоа се прави, Милица Тодоровиќ изведе врел перформас во живо во емисијата кај Огнен Амиџиќ!
Имено, откако Огнен го пушти споменатото видео од Куба, сите во студиото започнале да аплаудираат и Огнен ја замоли Милица да го направи истото и сега.
Таа стана и кога започна да тверка никој не остана рамнодушен.Откако со врелото тверкање на одмор во Куба им објасни на кубанките како тоа се прави, Милица Тодоровиќ изведе врел перформас во живо во емисијата

Пронајдете не на следниве мрежи: