Мислела дека вереникот ќе ја запроси: Кога се свртела, имала ШТО да види!

Клифтон Квин во 2012 година бил повеќе од решен да ја запроси својата долгогодишна девојка и тоа на досега невиден начин.Одамна знаел дека тоа ќе биде во Дизниленд и тоа покрај дворецот на Пепелашка бидејќи таа е верен фан на Дизниевите ликови.
Но, на тој ден повикал и специјални гости – нејзиното семејство. Таа не знаела за тоа, бидејќи баш сакал од нив да ја побара нејзината рака.
Откако рекла „да“, радосна ги повикала родителите на телефон за да им ја соопшти веста, иако тие цело време скришно ја набљудувале ситуацијата.
Вистинската реакција следела откако свршеникот ѝ рекол да се сврти, а притоа ги здогледала своите родители.
Паднала на под од среќа и не успевала да ги сокрие солзите и емоциите. Ова е дефиниција за вистинска љубов.Одамна знаел дека тоа ќе биде во Дизниленд и тоа покрај дворецот на Пепелашка бидејќи таа е верен фан на Дизниевите ликови.
Но, на тој ден

Пронајдете не на следниве мрежи: