Мислите дека гледате старица на сликата?- Погледнете од малку поблиску!

Кинескиот уметник по име Seok Jeong Hyeonm со уметничко име  Stonehouse  создава неверојатни илустрации. Тој живее во Јужна Кореја, попрецизно во Сеул.
 Во анимацијата која ви ја претставуваме можете да видите анимација на портрет која го претставува животот на една жена од моментот кога била бебе до старица.
Погледнете го видеото и доколку ви се допаѓа споделете го со пријателите… Во анимацијата која ви ја претставуваме можете да видите анимација на портрет која го претставува животот на една жена од моментот кога била бебе д

Пронајдете не на следниве мрежи: