Мистерија: Зошто ова видео има 1,8 милиони посети за само 3 дена?

Loading...

Зошто токму ова видео има толкава популарност?Токму кога дојде моментот да помислиме дека ги видовме сите видео-клипови со слатките домашни миленици, се појави нешто ново.
Станува збор за видео на кое може да се види маче како помага во чистењето на кујната. Ова видео за три дена стана вистински хит на интернет. За периодот од три дена има 1,8 милиони посети.
Погледнете го видеото, можеби вие го имате одговорот зошто токму ова видео стана вистински хит…Токму кога дојде моментот да помислиме дека ги видовме сите видео-клипови со слатките домашни миленици, се појави нешт

loading...
Loading...