Мижите за време на сексот?- Еве што кажува тоа за вас!

Loading...

Прашањето дали вие мижите за време на сексот е многу важно, бидејки очите како огледало симболизираат прифаќање на идејата на самата сексуалност. Често се случува паровите да не разговараат за сексот, да не се искрени или не им е пријатно.Како последица, се јавува незадоволство во спалната соба, кое се одразува на останатите работи и може да доведе до многу посериозни конфликти. Затварање на очите во текот на сексуалниот однос може да укажува на различни проблеми:
– Може да значи дека не се чувствувате пријатно во врска со својата сексуалност или сексуални изразување. Исто така, на тој начин некои личности се исклучуваат од надворешните влијанија и се фокусираат на чувствата и слухот. Може да сугерира дека се трудиме да се сконцентрираме на акцијата.

– Некои луѓе имаат вроден срам од сексуалното задоволство или пак на сопственото тели. Или, во налош случај, може да се укаже на тоа дека се потполно исклучени од ситуацијата, присутни само физични а со духот на километри одалечени.
Затоа, следниот пат кога ќе затворите очи за време на сексот, тоа нека биде израз на вистинско уживање.Како последица, се јавува незадоволство во спалната соба, кое се одразува на останатите работи и може да доведе до многу посериозни конфликти. Затв

loading...
Loading...