МЛАДА МАЈКА го фотографирала секој ден од својата бременост – Овој ФИЛМ ќе ве воодушеви

Loading...

Една горда мајка со фотографија го забележувала секој ден од својата бременост и така еден нов живот засекогаш го овековечи на прекрасен начин. Една млада мајка се сликала секој ден во текот на девет месеци од својата бременост. Таа на единствен и преубав начин го претстави настанокот на нов живот.
Тоа што е најинтересно, е токму крајот на снимката, кој во најмала рака ќе ве воодушеви.
Нас не освои, а вас?
Погледнете го видеото на следната страна!

 Една млада мајка се сликала секој ден во текот на девет месеци од својата бременост. Таа на единствен и преубав начин го претстави настанокот

loading...
Loading...