Младоженецот и кумот пошле на ергенска вечер, но за жал се случил хорор!

Меѓу загинатите во авионската несреќа која се случи во неделата во западна Словенија биле младоженец и неговиот кум. Тие тргнале на ергенска вечер, но за жал…Освен нив, починал и нивниот пријател познат словенски рок музичар и пилотот Алекс Делфин, кој не успеал доволно да го подигне авионот па удрил во пистата. Авионот потоа се запалил. 
Се претпоставува дека причина за несреќата е проблем од техничка природа. Истрагата се уште трае. Освен нив, починал и нивниот пријател познат словенски рок музичар и пилотот Алекс Делфин, кој не успеал доволно да го подигне авионот па удрил во

Пронајдете не на следниве мрежи: