Многумина посакаа, но само тој се осуди ВАКА да го прослави голот

Ники Били Нилсен има репутација на „лошо момче“. Не затоа што од време на време ги фаулира противничките играчи. Тој е лошо момче затоа што полицијата еднаш го попрскала со бибер во спреј.Така што, доколку  некој фудбалер требало да прослави гол за израмнување во последна минута, тогаш  тоа е дефинитивно Нилсен кој игра во Есбјерг.
Неговиот гол во 94 минута од белата точка обезбеди нерешен резултат против Хоброу.
Многумина веројатно нема да одберат ваков потег. Но и покрај се, се работи за прилично имулсивна прослава.
И која беше неговата прва реакција? Погледнете во видеото.

Така што, доколку  некој фудбалер требало да прослави гол за израмнување во последна минута, тогаш  тоа е дефинитивно Нилсен кој игра во

Пронајдете не на следниве мрежи: