МОМЧЕТО ЈА МАЛТРЕТИРАШЕ СРЕД РЕСТОРАН: Погледнете како изреагираа очевидците

Loading...

Колку пати сте присуствувале на некое случајно насилство над некоја жена или девојка?Дали би реагирале некако или не би се помрднале ниту со прст? Дали сметате дека насилството врз жените и девојките е нивна приватна работа?
На сите овие прашања ќе ви одговори видеото кое следува…

 
Дали би реагирале некако или не би се помрднале ниту со прст? Дали сметате дека насилството врз жените и девојките е нивна приватна работа?

loading...
Loading...