Момчето кое ја уби ќерката стара само два дена, пронајден мртов во ќелија

Лијам Дин, 22 годишно момче кое беше уапсено поради тоа што ја убил својата ќерка Луна стара само два дена, затоа што не престанала да плаче, пронајден е мртов во ќелија.Се верува дека го убил затвореник со кој ја делел ќелијата.
Тој е уапсен пред еден месец поради убиствона бебе кое го удрил со бокс во глава и му задал тешки повреди.
Мајката на Луна ја оставила ќерката со него за да отиде малку да наспие. Бебето цело време плачело поради што Лијам ги изгубил нервите.
Откако го удрил бебето, Лијам и рекол на сопругата дека тоа паднала. Ја однеле во болница, а после три дена починала.
Лијам се признал после испитувањата во полиција.
-Додека ја гледав Луна на апарати за одржување во живот во болница се чувствував ужасно. Не би го посакал тоа ниту на најлош непријател, кажал тој пред судот.
 Се верува дека го убил затвореник со кој ја делел ќелијата.
Тој е уапсен пред еден месец поради убиствона бебе кое го удрил со бокс во глав

Пронајдете не на следниве мрежи: