МОРАЛНА ПОДДРШКА: Уште една девојка го напиша името на Перо Антиќ на своите ГОЛИ ГРАДИ!

Уште една девојка го напиша името на Перо Антиќ на своите голи гради.Перо Антиќ минатата сезона не настапи на Ол-стар викендот поради повреда, иако беше на списокот како дебитант.
Оваа сезона нашиот Перо игра одлично и секако се очекува повторно да биде дел од натпреварот на сите ѕвезди.
Поддршка за такво нешто не изостанува, особено не од понежниот пол. Имено, уште една девојка го напиша името на Перо Антиќ на своите голи гради, а ваква поддршка Перо имаше и во минатото.
Погледнете ги фотографиите…

 

Фотографијата е превземена од MAKNBA

Перо Антиќ минатата сезона не настапи на Ол-стар викендот поради повреда, иако беше на списокот како дебитант.
Оваа сезона нашиот Перо игра

Пронајдете не на следниве мрежи: