МОРБИДНО СЕЛФИ: Се сликала со мртвиот татко и ја објавила фотографијата на Фејсбук!

Loading...

Девојка од Босна на бизарен начин сакала да ги информира роднините и пријателите за тажната вест и да им го соопшти времето и местото на погреб.Станува збор за Зерина Шакиќ која на својот Фејсбук профил споделила фотографија со починатиот татко.
Во регионот се појавија бурни реакции од објавата на фотографијата по само неколку минути откако починал, па многумина се прашувале како можела да објави нешто такво.Станува збор за Зерина Шакиќ која на својот Фејсбук профил споделила фотографија со починатиот татко.
Во регионот се појавија бурни реакции

loading...
Loading...