МОРБИДНО ВИДЕО: Нова дрога ги тера луѓето сами да си го копаат сопствениот гроб!

Loading...

Ако имате проблеми со чувствителен желудник ви препорачуваме да не го гледате ова видео.Шокантно видео на кое се гледа како човек под дејство на дрога сам си го копа својот гроб. 
Станува збор за дрогата „floca“ која е популарна на Флорида. Имено, тој не може да стои има неартикулирани движења , повраќа и со рацете копа по земја. Погледнете сами!

 
Шокантно видео на кое се гледа како човек под дејство на дрога сам си го копа својот гроб. 
Станува збор за дрогата „floca&ldquo

loading...
Loading...