Мрзлив „билдер“ си вбризгал масло па сега му се смеат поради „градите“

И покрај  големиот ризик од смрт или ампутација, синатолот посебно во Јужна Америка се попосакувана „роба“ за зголемување на мускулите. А тоа обично испаѓа вака- урнебесно.Синатол е мешавина од масло и алкохол која по целиот свет е достапна по многу ниска цана. Најмногу ја користат бидибилдерите од Бразил кои очигледно имаат зголемени проблеми со мрзливоста. Инаку, сите  сакаат  да изгледаат совршено, а во исто време не им се оди во теретана.
Тoкму таквите најмногу го користат синатолот.  Сега интернетот се забавува со видео од анонимен „бодибилдер“ од Бразил кој своите мускули ги покажал во популарна емисија.

Кога ќе го погледнете видеото , ќе ви биде јасно зошто човекот е   предмет на исмевање во целиот свет. Инаку, неговите гради  сега изгледаат како женски  по  неуспешните пластични операции. Освен во градите, оваа супстанца ја вбризгал и во бицепсите и трицепсите, но го издаваат неразвиените подлактици и нозете.

 

TV show “Reco” always paying attention to uncultured “synthol mans” or vloggers, while bodybuilding athletes have great difficulty to have a media!
Posted by I post disturbing things. on четврток, 10 септември 2015

Синатол е мешавина од масло и алкохол која по целиот свет е достапна по многу ниска цана. Најмногу ја користат бидибилдерите од Бразил кои очигледн

Пронајдете не на следниве мрежи: