Му отекло грлото и `рчи како бродска сирена

Јоип Цвитан имал тешки проблеми со синусите и отечено грло. Можеме да се сложиме дека тоа може да биде многу незгодно, но `рчењето на Јосип е доказ дека дека тоа може да биде и смешно.Јоип Цвитан имал тешки проблеми со синусите и отечено грло. Можеме да се сложиме дека тоа може да биде многу незгодно, но `рчењето на Јосип е доказ дека дека тоа може да биде и смешно.

Јоип Цвитан имал тешки проблеми со синусите и отечено грло. Можеме да се сложиме дека тоа може да биде многу незгодно, но `рчењето на Јосип е доказ

Пронајдете не на следниве мрежи: