Му пораснале гради од секојдневна навика на многу луѓе!

Loading...

Сидни Велингтон, 54-годишен Британец ја тужи локалната компанија за производство на млеко од соја откако открил драматични промени на своето тело.Тој пиел млеко од соја интензивно во последните неколку месеци и му пораснале гради.
Велингтон се префрлил од кравјо на млеко од соја по препорака од доктор.
– На почетокот, сѐ беше добро, но по неколку месеци забележав дека моите гради почнаа да растат. Ми исчезна сексуалната желба. Ми се сменија емоциите. Имам промени и на половиот орган – вели тој.Тој пиел млеко од соја интензивно во последните неколку месеци и му пораснале гради.
Велингтон се префрлил од кравјо на млеко од соја по пр

loading...