Му смрдеше на расипано сирење: Нервозен замина на испит

Loading...

Тоа беше најодвратниот вкус што го почувствував во животот. Мешавина од расипано сирење и скиселено вино – вака студентката Дијана ја започнува својата приказна.Тој ми е најдобар другар. Се знаеме уште од мали нозе и живеевме во ист град. Дружењето го продолживме откако дојдовме да студираме во Скопје. Меѓу нас немаше привлечност. Ги знаеше сите мои тајни, како и јас неговите. Тој е бисексуалец, но повеќе сака мажи. Ги запознав сите негови партнери.
Минатиот четврток дојде кај мене на гости. Наредниот ден требаше да го полага последниот испит на архитектура и беше напнат.
Мојата помала сестра со која заедно живееме во станот беше да ги посети нашите родители. Пиевме доста. Ме провоцираше, како што често го прави тоа, со приказната дека сум вешта во орален секс. Му реков неколку пати дека уживам во тоа, а тој го искористи да ме зеза. Го откопча шлицот и го извади пенисот.

Се смеев како никогаш досега. Ми ја зеде раката и ја стави на пенисот.
„Ајде, покажи ми што знаеш“ – ми рече.
Се смеев и го ставив во уста. Ништо поодвратно немав вкусено. Тоа беше најодвратниот вкус што го почувствував во животот. Мешавина од расипано сирење и скиселено вино. Не сакав повеќе да го задоволувам, но тој беше упорен. Отиде до ВЦ и го изми пенисот.
Продолживме кога се врати. Одевме до крај. Откако завршивме, го замолив да си оди. Си замина нервозен.
Вчера ми се јави да повториме. Не му одговорив. Мака ми е кога ќе помислам на него и на неговиот смрдлив пенис.Тој ми е најдобар другар. Се знаеме уште од мали нозе и живеевме во ист град. Дружењето го продолживме откако дојдовме да студираме во Скопје. Меѓу

loading...
Loading...