Му соопштиле дека бил во кома 10 години… Погледнете ја неговата реакција

Откако се онесвестил од преголема консумација на алкохол, неговите пријатели решиле да го заплашат и му подготвиле замка која ќе ја памети цел живот.Реј поради возење во алкохолизирана состојба ја добил петтата казна и затоа пријателите решиле да му одржат лекција.
Кога Реј се онесвестил во алкохолизирана состојба, го внеле во соба која личела на болничка и со помош на актери кои глумеле доктори го излажале дека тукушто се буди од кома во која бил 10 години од 2013 и дека сега е 2023 година.Реј поради возење во алкохолизирана состојба ја добил петтата казна и затоа пријателите решиле да му одржат лекција.
Кога Реј се онесвестил

Пронајдете не на следниве мрежи: