Му ставил КАМЕРА НА КУЧЕТО НА ГЛАВА, а потоа излегол. Погледнете што се направило кучето додека било само

Loading...

Ова е уште еден доказ дека тие ви се најдобрите пријатели.Ова е уште еден доказ дека тие ви се најдобрите пријатели.
Сопственикот на едно кученце реши да му прикачи камера на глава на својот миленик, за да види што ќе прави додека тој е надвор од домот.
Така и стори.
Погледнете што правеше ова куче во домот додека го чека сопственикот.

Ова е уште еден доказ дека тие ви се најдобрите пријатели.
Сопственикот на едно кученце реши да му п

loading...
Loading...